Ellen Bruins Slot

Home > Eefkes foarstelle > Ellen Bruins Slot

Ellen Bruins Slot

Wenplak: Gytsjerk

Bertedatum: 20-04-1966

Berop: arbeidsbemiddelaar

Hobby: zwemmen, schaatsen, dansen, buiten zijn

Frijwilligerswurk: o.a. zwembad Gytskerk

Politike partij: PvdA


Ik wurd der bliid fan:

Als mensen elkaar begrijpen en bereiken en we daardoor verder komen! En van mooi weer natuurlijk.

Ik lis wekker fan:

Onbegrip, intoleratie en geruzie, zowel op kleine als op grote schaal

Ik woe riedslid foar myn partij wurde, omdat:

Voor elk mens een plek in de maatschappij is. Iedereen heeft iets te bieden, we vullen elkaar aan. Ontwikkelingskansen voor een ieder is voor mij belangrijk, ongeacht wat je afkomst en je kwaliteiten zijn. Met elkaar de boel oppakken waarbij de sterkste schouders een zwaardere last dragen. Dat past het beste bij de PvdA. Ik wil in onze gemeente zorgen dat alle besluiten met dit in het achterhoofd worden genomen.

Myn ambysjes foar dizze riedsperioade:

Bij de veranderingen in de zorg, de sociale werkvoorziening, de wet werk en inkomen en de jeugdzorg wil ik vinger aan de  pols houden dat mensen niet tussen wal en schip raken. Vanuit eigen kracht, dichtbij huis, op tijd of liefst nog voordat er problemen zijn. Niet iedereen kan dat, dus ondersteuning waar nodig is belangrijk. Daarnaast wil ik graag een duurzame, leefbare wereld doorgeven aan onze kinderen.

Op myn nachtkastje leit:

de Libelle en een boek van Alain de Botton, de troost van de Filosofie. Waarbij de eerlijkhied gebiedt te zeggen dat na een avondvergadering de Libelle meer aan bod komt dan het boek!

Ik dream fan:

Vrede voor al die mensen die in oorlogsgebied zich staande moeten houden of op de vlucht zijn.

Dit wol ik noch kwyt:

Wij wonen in een heel mooi stukje Friesland/Nederland/Wereld. Dat besef kan niet groot genoeg zijn. Ruimte, schone leefomgeving, mienskipssin, initiatiefrijke mensen die elkaar weten te vinden. Het is economisch gezien een lastige tijd, maar ik zie om mij heen heel mooie nieuwe initiatieven in bijvoorbeeld de zorg en bij bedrijven. Dat stemt mij optimistisch. Laten we in deze mooie en kansrijke omgeving elkaar blijven inspireren er wat van te maken!!

Ha jo in fraach oan my? Wolle jo noch wat kwyt?

Graach! Jo kinne my maile op it adres: ebruinsslot@t-diel-info.nl.